Testrijders gezochtTEST: Elektrische deelauto voor de buurt!

Wij zijn op zoek naar testrijders die 3 maanden in een deelauto gaan rijden. Deze deelauto is een Hyndai IoniQ electric (zie afbeelding) en is een ruime gezinsauto die meer dan 200 km kan afleggen, met een climate controle, navigatiesysteem, automatische verlichting etc.

---

Tijdens de testperiode willen we alle ervaringen verzamelen en evalueren om te bepalen of een elektrische deelauto de oplossing is voor de hedendaagse en toekomstige mobiliteit.

Voordelen elektrische deelauto:

- Lagere autokosten

- Geen CO2 uitstoot

- Minder auto's in de straat

- Hoge flexibiliteit en gemak

---

Deze test vindt plaatst in Enschede-oost en wordt mede mogelijk gemaakt door AutoleaseTwente, WeGo software en BUURT-OKÉ. De elektrische deelauto is all-risk verzekerd met een eigen risico van €600,- (mbt schade ed). Om deze test mogelijk te maken vragen we een bijdrage van €25,- per maand per deelnemer en 30 cent per kiliometer (inclusief laden). Bedragen zijn inclusief btw.

Deelnemers ontvangen een speciale app waarmee u via de telefoon de deelauto kunt reserveren en openen. Maandelijks ontvangt u een nota van het aantal kilometers. Na de test gaan we evalueren en daarna bepalen we of een deelauto definitief wordt ingezet in Enschede-oost en/of daarbuiten.

Interesse? U kunt zich opgeven via info@buurt-oke.nl . Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook bellen 06-462 609 05.

---

Wij willen medio december 2018 starten met de test!Heeft u interesse? Of wilt u meer informatie?

  06-462 609 05

  info@buurt-oke.nl